Landelijk Congres Doortrappen header

Samen Doortrappen Café LIVE

Op 14 februari 2023 vond het Samen Doortrappen Café LIVE in Amersfoort plaats.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst vierden we wat we hebben bereikt met Doortrappen de afgelopen vier jaar en keken we samen vooruit. Het was een middag vol inspiratie, interactie en verrassingen. Waarbij we met jullie op pad gingen naar een toekomst waar nog meer ouderen veilig kunnen blijven fietsen tot hun 100e!

 

   

Praktische informatie

Wanneer?                            Hoe laat?                                  Locatie
14 februari 2023                  Van 13:00 tot 18:00 uur             De Prodentfabriek
                                                                                                Oude Fabriekstraat 20
                                                                                                3812NR Amersfoort

Programma

Tijd Onderdeel
13.00 Inloop met koffie en thee: Neem een kijkje bij de kraampjes van onze partners!
14.00 Opening van het Samen Doortrappen congres door dagvoorzitter Monique Verhoef.
Monique is een energiebrenger. Bundelen van krachten en het verbinden van belangen van organisaties en mensen staat voor Monique met stip bovenaan. 'Het is niet de vraag of een netwerk waardevol is, maar hoe je het waardevol maakt' is haar motto. En daarbij deinst ze er niet voor terug om als dagvoorzitter op het podium te staan. Dat doet ze met energie, gevoel voor humor en een knipoog op zijn tijd.
14.10 Geertje Hegeman, afdelingshoofd verkeersveiligheid van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, aan het woord
14.25 Terugblik met Juul van Rijn, programmamanager Doortrappen. Juul is begonnen als communicatieadviseur Doortrappen en sinds begin 2020 programmamanager. Zij is een enthousiaste voorvechter van veiliger fietsen tot je 100ste, samenwerken met diverse partijen en creatieve oplossingen verzinnen.
14.40 In gesprek met Corniel van Leeuwen, wethouder in de gemeente Tholen. Corniel zet zich vol enthousiasme in voor Doortrappen in Zeeland, en deelt zijn ervaringen met de aanpak Doortrappen en zijn ambities voor de toekomst.
15.15 Aan de slag met je tafelgenoten!
15.25 Pauze
15.45 Wij verwelkomen Key Note spreker Funda Müjde. Funda is een veelzijdige cabaretière, actrice, columniste en presentatrice. Na een ernstig verkeersongeluk in 2007 gebruikt zij nu haar rolstoel om zich voort te bewegen. Funda vertelt met passie en humor over aanpassen, veerkracht en gaan voor nieuwe uitdagingen in haar leven.
16.25 Blik op de toekomst met Arlette van Gilst, programmanager actieve mobiliteit van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.
16.35 Pubquiz! Ken jij Doortrappen door en door..?
17.00 Borrel met feestelijke muziek

Chats